Szolgáltatásaink

Adótanácsadással és könyvvizsgálattal is foglalkozunk, végelszámolás kiválás és összeolvadások lebonyolítását is vállaljuk.

Tb és bérszámfejtés szolgáltatásunk teljes körű, mely kiegészült 2011-ben kifizetőhelyi bérszámfejtéssel is.

Igény szerint kihelyezett könyvelést is vállalunk a cégek székhelyén.

Irodánkban egy könyvvizsgáló is dolgozik folyamatosan, minden munkatársunk szakképzett, precíz és megbízható.

A könyvelésen túl igyekszünk ügyfeleink egyedi igényeinek megfelelni, kérésre akár hétvégén is bejelentéseket tenni szükség szerint.

Az adótanácsadás fontos része tevékenységünknek, mivel az adóoptimalizálás elengedhetetlen a mai gazdasági világban.

Rendszeresen referálunk a cégeknek eredményességükről, adó fizetésükről és hogy mit lehetne tenni az eredményesebb működés elérésére.

Fizetendő adóelőlegek és járulékokról határidő előtt értesítjük őket. Irodánk ügyvédi háttérrel is rendelkezik, ezért a problémás jogi kérdéseket is megoldjuk.

  • könyvelés (teljes körű könyvelés, egyszeres és kettős könyvelés, újra és visszamenőleges könyvelés, Kata könyvelés, analitikus nyilvántartások vezetése, vevő-szállító analitika kezelése, bejelentések és változások ügyintézése, folyamatos eredmény követése a cégeknél
  • Könyvvizsgálat
  • Könyvelő váltás akár év közben is.
  • Nav előtti képviselet,
  • Bérszámfejtés- Tb ügyintézés (be és kijelentések, bérszámfejtések, igazolások elkészítése, szja bevallások elkészítése, táppénz és egyéb ellátások elkészítése, tanácsadás ellátás ügyekben
  • Adótanácsadás